Choď na obsah Choď na menu
 


ANJELSKÉ ČÍSLA 2

10. 4. 2024

ANJELSKÉ ČÍSLO 111

Otvorila sa ti energetická brána a tvoje myšlienky sa veľmi rýchlo zhmotňujú. V tomto období si starostlivo voľ svoje myšlienky a dbaj, aby boli v súlade s tvojimi želaniami. Nevenuj vôbec žiadnu energiu myšlienkam na svoje obavy, inak sa skutočne naplnia.

 

ANJELSKÉ ČÍSLO 222

Ver, že všetko bude v poriadku. Nerob si zbytočné starosti, pretože táto situácia sa sama od seba vyrieši k dobru všetkých zúčastnených.

 

ANJELSKÉ ČÍSLO 333

Splynul (a) si s Nanebovzatými Majstrami a oni s tebou pracujú vo dne v noci – na mnohých úrovniach. Milujú, sprevádzajú a ochraňujú ťa vo všetkých smeroch.

 

ANJELSKÉ ČÍSLO 444

V tejto chvíli ťa obklopujú tisícky Anjelov, ktorí ťa milujú a pomáhajú ti. Máš veľmi silné a jasné spojenie s Anjelskou ríšou a ty sám (sama) si pozemským Anjelom. Nemáš sa čoho báť – všetko je v poriadku.

 

ANJELSKÉ ČÍSLO 555

Nastal pre teba čas veľkých zmien a významných premien. Máš príležitosť vyjsť z „motýlej kukly“ a objaviť úžasný život, aký si skutočne zaslúžiš.

 

ANJELSKÉ ČÍSLO 666

Nastal čas sústrediť sa na Ducha, aby sa tvoj život vyvážil a uzdravil. Povedz nebesiam o všetkých svojich obavách týkajúcich sa hmotného dostatku. Otvorene prijímaj pomoc a lásku od ľudí aj Anjelov.

 

ANJELSKÉ ČÍSLO 777

Prijmi blahoželanie! Načúval (a) si dobre svojmu božskému vedeniu a uplatnil (a) si ho v praktickom živote. Teraz žneš odmenu. Tvoj úspech inšpiruje druhých, takže sa nezastavuj.

 

ANJELSKÉ ČÍSLO 888

Vesmír sa vyznačuje hojnosťou a štedrosťou a ty si sa naučil (a), ako byť v ich prúde. Veľká hojnosť je tvojím vlastníctvom teraz, aj v budúcnosti.

 

ANJELSKÉ ČÍSLO 999

Pusti sa do práce, služobník Svetla! Svet práve teraz potrebuje tvoju božskú životnú úlohu. Vydaj sa za svätým poslaním bez váhania a pochybností.