Choď na obsah Choď na menu
 


POSOLSTVO ARCHANJELOV

5. 5. 2018

Archanjel Michael 

michael-1.jpg

 Je jeden z najznámejších archanjelov. Jeho meno znamená "Ten ktorý je ako Boh", pretože vyžaruje jeho úžasné vlastnosti - lásku, moc, silu a neochvejnú vieru.

Jeho aura má farbu kráľovskej modrej s nádychom purpurovej farby. Ak je nablízku, je možné vidieť iskry  kobaltovo modrého svetla. Jeho kameň, ktorý sa s ním spája je sugilit.

michael-2.jpg

Ak budete nosiť prívesok z tohto kameňa, možno zistíte, že z Vašich úst plynú hlboké a láskyplné posolstvá archanjela Michaela. Pomáha nám pri našich túžbach, ujasniť si náš zámer a zistiť po čom naozaj túžime. Ochraňuje nás pred nižšími energiami, stráži nás a našich milovaných. Je nutné odhodiť obavy a sústrediť sa na svetlo, ktoré nás vedie. Keď sa nebojíme, sme slobodní. Hlavnou  úlohou  archanjela Michaela  je  likvidovať nízke energie strachu. Ak Vás prepadnú obavy a úzkosť požiadajte v duchu archanjela Michaela, aby Vás upokojil. Tak isto ho môžete poprosiť, aby Vám pomohol očistiť mesto, domov, kanceláriu alebo auto od toxických energií. Michaelovi sa najlepšie pracuje počas nášho spánku, pretože sme vnímavejší a prístupnejší.

 

Archanjel Gabriel

gabriel-1.jpg

Meno archanjela Gabriela znamená "Boh je mojou silou". Táto veta vystihuje aj nás. Bez ohľadu na náboženstvo cez nás prúdi Božia sila. Gabriel nám môže pomôcť sa na ňu napojiť. Uistí nás, že sa nemusím báť byť silnými a bude nás chrániť všetkými spôsobmi. Jeho aura má medenú farbu, takú istú ako jeho trúbka. Ak nosíte pri sebe polodrahokam citrín alebo niečo z medi, ľahko sa napojíte na jeho energiu.

gabriel-2.jpg

Archanjel Gabriel s láskou pomáha spisovateľom a novinárom, pri písaní liečivých posolstiev.  Je to milujúci učiteľ, ktorý nás vedie. Pomáha každému, kto ho poprosí pri písaní čohokoľvek. Ak ho požiadate o pomoc pri publikovaní svojich kníh alebo článkov, otvorí vám tie správne dvere. Hlavne Vám ale pomôže k tomu, aby vás písanie bavilo. Tak isto Gabriel pracuje so všetkými deťmi a matkami vo všetkých fázach počatia, pôrodu, adopcie a rodičovstva. Pomáha aj dospelým, aby sa naučili hrať a nebrať všetko príliš vážne. Povedie nás pri opatere nášho vlastného vnútorného dieťaťa. Ak ho požiadame, pomôže nám taktiež s našimi vlastnými rodičovskými túžbami a potrebami.


 

Archanjel Rafael

rafeal-1.jpg

Jeho meno znamená "Boh lieči". Je známy ako archanjel, ktorý dohliada na fyzické liečenie všetkých bytostí. Rafael nám často radí pomocou snov, myšlienok a intuíciou ako sa máme podieľať na tom, aby zostalo naše telo zdravé. Upozorňuje nás, aké je dôležité hlboké a pravidelné dýchanie v tejto uponáhľanej dobe. Požiadajte archanjela Rafaela o pomoc pri liečení fyzickom, duševnom, či o vyliečenie situácie, ktorá nie je pre vás dobrá. Obklopí vás svojou smaragdovou aurou. Vnímajte svoje pocity, týmto nám Rafael radí, čo je nutné urobiť pre uzdravenie. Kamene, ktoré sa s ním spájajú sú smaragd a malachit.

rafael-2.jpgrafael-3.jpg

Ak Rafaela požiadate o pomoc, tá môže prísť v dvoch formách. Alebo Rafael situáciu, zdravotný problém okamžite vylieči sám alebo od neho dostanete  potrebné informácie, ako si máte pomôcť a poradiť vy sami.

 

Archanjel Uriel

uriel-1.jpg

Meno Archanjela Uriela znamená "Božie svetlo". Je známi schopnosťou ožiariť našu myseľ božskou inšpiráciou. Stále, keď potrebujete inšpiráciu alebo radu, zavolajte Uriela. Odpovedá každému, kto ho zavolá. To, že odpovedá spoznáme podľa opakujúcich sa láskyplných myšlienok. Ak potrebujete rýchlu odpoveď, napríklad pri teste, zavolajte ho, odpovie ihneď. Dôverujte prvej myšlienke, ktorá vás napadne. Uriel je rád, ak nám môže poskytnúť vedenie a rady v podobe našich myšlienok  a nápadov , ktoré podporujú naše životné priania. Jeho aura je bledo žltá ako svetlo sviečky. Ak budete potrebovať nápady alebo rady, zavolajte Uriela. Jeho energia je spojovaná s jantárom.

uriel-2.jpg

Podľa Uriela sme oveľa múdrejší, ako si myslíme a na naše otázky vieme odpovede, ktoré hľadáme. Sú dané našou vnútornou múdrosťou, ktorá je napojená na univerzálnu múdrosť. Uriel nám posvieti na nejasné situácie tak, že nám ukáže ďalšiu cestu. Osvetľuje nadchádzajúce kroky, nie celú cestu, takže niekedy človek neodhadne dopad svojich činov, ale s jeho pomocou budete vedieť stále, aký ďalší krok je nutné urobiť.

 

Archanjel Ariel

ariel-1.jpg

Arielove meno znamená "Lev boží" a vypovedá o jeho vlastnostiach, ku ktorým patrí odvaha, bojovnosť, schopnosť sústrediť sa a elegantné pohyby. Možno vo svojej blízkosti nachádzate obrázky levov alebo levíc, čo nasvedčuje tomu, že je Ariel na blízku a dodáva vám sebavedomie a odvahu. Archanjel sa zaoberá božskou mágiou, čo je okamžité zhmotňovanie najvyššej vôle. Pomáha vám privolať pomoc, ktorú potrebujete pre vaše životné poslanie. Výskyt zázrakov v tejto oblasti je normálny a posvätený. Jeho aura je svetlo ružová a ak budete pri sebe nosiť ruženin, bude vaše srdce otvorenejšie nádhernej Arielovej láske.

ariel-2.jpg

Ak ho poprosíte o pomoc, povedie vás cestou za tým. Ariel miluje všetky živé bytosti a ochotne im pomáha. Je majstrom v zhmotňovaní a podporuje liečiteľov, učiteľov a sociálnych pracovníkov. Veľmi sa zaujíma o ekológiu a úzko spolupracuje s prírodnými anjelmi. Jedným spôsobom, ako môžete s Arielom spolupracovať je zaujímanie sa o ekológiu, triedenie a zbieranie odpadkov, hlavne pri vodných plochách, začnite používať čistiace prostriedky, ktoré nezaťažujú životné prostredie.

 

Archanjel Jeremiel

a54d50bf8caf8442cd50b549bb08249c.jpg

Jeho meno znamená „Milosť božia“. Ak ho zavoláte, prinesie milosť Vám a aj všetkým zúčastneným. Pomáha nám osvojiť si postoj milosti a vedie nás k láskyplnému chovaniu. Umožní nám chovať sa k sebe dôstojne a s úctou a starať sa o seba nežne. Jeho aura je tmavo fialová. Že je archanjel s Vami spoznáte podľa toho, že vidíte iskry tmavo fialového svetla. Spája sa s ním drahý kameň ametyst. Ak ho budete nosiť pri sebe, ešte intenzívnejšie jeho vľúdnu a láskyplnú energiu.

                     

     jeremiel-3.jpg

Jeho úlohou je pomáhať dušiam, ktoré ešte len nedávno prešli na druhý „breh“, zrekapitulovať ich životy. Pomáha bilancovať i tým, ktorý sú ešte na žive. Vyhraďte si čo najskôr chvíľu pre seba a zavolajte Jeremiela, aby Vám pomohol zhodnotiť doterajší život, čo ste sa naučili, akých zvykov ste pripravený zbaviť sa a za čo ste vo svojom živote vďačný.

 

ARCHANJEL AZRAEL  

azrael-1.jpg

Jeho meno znamená " Ten komu pomáha Boh" a on sám podporuje tých, ktorí pomáhajú druhým. Najradšej pomáha terapeutom alebo iným ľuďom, ktorí pracujú s trúchliacimi alebo umierajúcimi. Jeho Aura má svetlo žltý odtieň farby vanilkového krému. Ak je Azrael v blízkosti, môžete vidieť v miestnosti trblietavé bledo žlté svetlá. Jeho energii zodpovedá krémovo žltý kalcit. Držte ho v ruke alebo ho noste so sebou, aby ste obdŕžali nekonečnú útechu.

azrael-2.jpgazrael-3.jpg

Poznáme ho aj ako "anjela smrti", pretože jeho prvoradou  úlohou je pomáhať umierajúcim ľuďom prejsť do Neba.  Azrael svojím nežným svetlom obklopuje trúchliacich a umierajúcich, čím im prináša útechu. Môžete ho požiadať, aby Vám priniesol odkaz od Vášho mŕtveho milovaného, príbuzného - alebo zariadil, aby Vás dotyčný navštívil v sne.

 

Archanjel Chamuel

chamuel-1.jpg

Jeho meno znamená "Ten, kto vidí boha" Jeho schopnosť jasného videnia nám pomáha nájsť veci, situácia a ľudí. Pomáha ľuďom nájsť povolanie, ktoré najlepšie zodpovedá ich životnému poslaniu a záľubám. Kedykoľvek budete potrebovať, zavolajte ho v otázkach povolania. Pomôže Vám. Chamuelova aura je svetlo zelená, ako jarný list v rannom svetle. Ak sa chcete priblížiť k jeho láskyplnej energii, noste pri sebe alebo na sebe zelený fluorit.


chamuel-2.jpg

Ak sa chcete sústrediť, chcete byť pokojnejší a vyrovnanejší, zavolajte Chamuela. Ja archanjelom celosvetového a osobného mieru. Je veľmi dobrý, milujúci a láskavá. Archanjel Chamuel vidí Vaše ozajstné kvality a bezvýhradne Vás miluje.


 

Archanjel Raziel

raziel-1.jpg

Meno archanjela Raziela znamená " Tajomstvo božie". Pomôže Vám pochopiť ezoterické duchovné myšlienky a prakticky ich využiť. V jeho aure sa objavujú všetky farby dúhy. Je ako nádherné spektrum svetla. Používanie kryštálov zväčšuje jasnozrivosť a pomáha Vám priblížiť sa k Razielovi.

raziel-3.jpg

 Ako čarodejník a alchymista archanjelskej ríše nám pomáha porozumieť veciam, ktoré odporujú normálnej logike. Ak chcete hlboké duchovné porozumenie, požiadajte Raziela, aby vstúpil do Vašich snov. Vaša duša s ním bude cestovať do učební, kde Vám Raziel poodhalí pravdy a tajomstvá.

 

 

Archanjel Zadkiel

zadkiel-1.jpg

Jeho meno znamená "Milosť božia" Lieči a čistí všetky negatívne emócie. Požiadajte ho o vstup do Vašich snov a ako kominár Vám odstráni z Vášho srdca všetky emočné toxíny. Postará sa, aby boli naplnené potreby všetkých zúčastnených a aby došlo k zázračnému uzdraveniu emócii. Jeho aura má farbu indigovo modrú. Ak ho chcete lepšie cítiť, noste pri sebe kameň lazurit.

zadkiel-3.jpg

Je dokonalým duchovným profesorom. Je trpezlivý, láskavý a má prístup k všetkým vedomostiam. Má schopnosť pomáhať ľuďom pri problémoch s pamäťou. Ak sa potrebujete niečo naučiť, zavolajte si ho na pomoc. Niekedy nás vedie, aby sme našli odpovede na naše otázky sami.  

 

Archanjel Sandalfon

sandalfon-1.jpg

Sandalfon je z dvoch archanjelov, ktorý prežili pozemskú existenciu. Jeho duchovný život bol natoľko významný, že im zaručil vzostup medzi archanjelov. Požiadajte ho, aby Vám pomohol žiť v integrite a plne využívať Vaše duchovné dary - proroctvo, liečenia a zhmotňovanie. Jeho aura má upokojujúci a chladivý odtieň tyrkysovej, ako priehľadná voda tropických oceánov.  

sandalfon-2.jpg

 Môže Vám pomôcť k tomu, aby Vaše slová a činy boli láskavé a nežné a pritom mali veľký vplyv. Je spájaný s hudbou, takže pri počúvaní hudby môžete cítiť jeho energiu. Hlavnou jeho úlohou je doručovať nám odpovede na naše modlitby. Každá modlitba je zodpovedaná, aj keď môže prísť odpoveď v inej forme ako sme čakali. Ak máte problém prijímať, požiadajte Sandalfona o pomoc.  

 

Archanjel Metatron

metraton-1.jpg

Je jeden z dvoch archanjelov, ktorý kráčali po zemi v ľudskej podobe. Pomáha ľuďom organizovať a viesť si záznamy. Jeho prácou je zákonník a kronikár. Ak zavoláte Metatrona, pomôže Vám utriediť si priority. Jeho aura je nádherne fialová so žltozelenými prúžkami (žltozelený odtieň pripomína morskú penu - sépiolit). Kameň spojovaný s Metatronovou energiou je melonový turmalín.

metatron-3.jpg

 Ak chcete pomáhať deťom, či už vlastným alebo všeobecne, poproste Metatrona o úlohu, ktorá by korešpondovala s Vašimi vlohami a záujmami. Metatron pracuje so senzibilnými, jasnovidnými a podobne nadanými deťmi a veľmi rád pomáha dospelým, ktorý sa chcú týmto deťom venovať. Ak pre túto misiu potrebujete viac času, peňazí, nápadov a kontaktov, zavolajte Metatrona, pomôže Vám to zhmotniť.

 

Archanjel Haniel

haniel-1.jpg

Hanielovo meno znamená "Sláva božia". Haniel Vám pomôže vzdávať slávu Bohu tak, že budete využívať svoje schopnosti maximálne. Bude Vám pomáhať zlepšovať skryté nadanie a pomôže Vám ho zlepšiť. Až svoje majstrovské schopnosti použijete na uskutočnenie toho, po čom naozaj túžite, stane sa Boží zázrak. Hanielova aura je modrobiela, ako žiara mesiaca v splne. Drahokam spojovaný s Hanielom je mesačný kameň, ktorému je pripisovaná magická, blahodarná energia.       

haniel-2.jpg                

Ak zatúžite po blízkosti Haniela, noste tento kameň pri sebe a on Vás zahrnie materskou energiou a z lásky k Vám vykoná zázraky. Haniel nás učí a pomáha si vážiť seba samých. Pomáha nám prijať všetky aspekty našej osobnosti, našich silných stránok, neúspechov a tieňov. Zavolajte ho ak budete mať pocit neistoty, alebo Vás budú ťažiť komplexy. Haniel Vám pomôže uvedomiť si, akí ste práve teraz nádherní.

 

 

Archanjel Raguel

raguel.jpg

 Jeho meno znamená " Priateľ Boha" a jeho hlavnou úlohou je vytvárať harmóniu vo vzťahoch. Má schopnosť riešiť konflikty a často ho volajú " Archanjelom spravodlivosti a poctivosti". Ak sa ocitnete v nejakom spore, zavolajte archanjela Raguela, aby na seba vzal úlohu prostredníka. Ponúkne Vám originálne riešenie, ktorým získa každý.  Raguel má nádherne bledo modrú energiu, ako obloha v krásny jasný deň.  Vedie ľudí k čestnému a spravodlivému jednaniu a dáva nám vieru v to, že ľudia sú vo svojej podstate dobrí.  Ak budete držať v ruke akvamarín, môžete sa napojiť na Raguelovu láskavosť a múdrosť.    

                      raguel-3.gif            

Raguel je ako letový dispečer - dohliada na archanjelov a anjelov a zaisťuje medzi nimi harmóniu, spoluprácu a poriadok. Rovnakým spôsobom Vám pomôže utriediť si všetky pocity, umožní Vám vnímať ich, rozumieť im a riadiť sa nimi.

 

 

 

Archanjel Jofiel

jofiel-1.jpg

Jofielovo meno znamená " Krása boží". Vidí krásu vo všetkom a pomáha v tom i vám. Jofiel vie, že ak budeme chodiť pravidelne do prírody, očisťujeme sa od nižších energií   a náš životný postoj je pozitívnejší. Zavolajte Jofiela, aby vám odľahčil váš program        a umožnil vám tráviť viac času vonku. Jeho aura je sýto ružová, čo vystihuje nádhernú, milujúcu a starostlivú povahu. S jeho energiou súvisí tmavo ružové kamene, ako napríklad ružový rubeloit. Stále, keď sa chystáte maľovať, tapetovať alebo plánujete jarné upratovanie, zavolajte na pomoc Jofiela, ako bytového duchovného architekta a špecialistu na feng-šuej.

jofiel-2.jpg

Jofiel nám pomáha spomaliť a uvedomiť si krásu, ktorá je okolo nás. Vďaka tomu sme súcitnejší a pokojnejší. Žiada nás, aby sme si vychutnávali a užívali každý okamžik života a nespojovali svoje šťastie s budúcimi cieľmi. Zavolajte Jofiela, ak sa budete cítiť vyčerpaný, vystresovaný alebo nešťastný. Pomôže Vás si viac uvedomovať a oceňovať každodenné zázraky života.