Choď na obsah Choď na menu
 


INDIÁNSKY HOROSKOP

10. 1. 2018

 

VYDRA (20 .1. - 18. 2.)
Vydra vďaka svojmu optimistickému pohľadu na život dokáže zvládnuť niektoré problémy ľahšie ako iné znamenia. Problém vidí ako výzvu. Tak ako je vydra hravé zviera aj ľudia v tomto znamení väčšinou pristupujú k situáciám ako ku hre a riešia ich s humorom. Sú spravodliví. Pre svoju hravosť a aktivitu nedokážu mať stály vzťah. Uprednostňujú slobodu, dobrodružstvo a nezávislosť. 

vydra.jpg

VLK (19. 2. - 20. 3.)
Ľudia v znamení vlka sú často zneužívaní druhými pre ich obetavosť a starostlivosť. V prítomnosti cudzích ľudí sú vlci nesmelí a citliví. Boja sa dať pred nimi najavo svoje city. Sú vnímaví a majú veľkú predstavivosť. V partnerovi hľadajú oporu. 

vlk.jpg

SOKOL (21. 3. - 19. 4.)

Ľudia narodení v znamení sokola sú otvorení a optimistickí, nenávidia pretvárku, pred plánovaním uprednostňujú spontánnosť. V práci sú aktívni a svedomití. Radi skúšajú nové veci. Nemajú radi stereotyp. Sokolom sa nie vždy podarí dosiahnuť cieľ na prvý krát, to ich však neodradí od ďalších pokusov. K ich negatívnym vlastnostiam patrí egoizmus a netolerancia. Pre lásku by urobili čokoľvek, sú vášniví ale všade striehnu na nepriateľa.

sokol-raroh-1273.jpg

BOBOR (20. 4. - 20. 5.)
Bobry si dlho a pomaly vytvárajú pevné zázemie. Jasne vidia svoje plány a budúcnosť. Sú opatrní, najskôr si veci naplánujú a potom sa pustia do ich realizácie. Rovnako pristupujú aj k vzťahom, ktoré sú po vybudovaní pevných základov na celý život. Dôležitá je pre nich istota. Neradi sa vzdávajú zabehnutého stereotypu. Uprednostňujú materiálne potreby pred duchovnými.

bobor.jpg

JELEŇ (21. 5. - 20. 6.)
Dominantným znakom pre ľudí v znamení jeleňa je tvorivosť, bystrý rozum a inteligencia, ktoré využívajú v prípade konfliktu vo svoj prospech. Ich pozitívom je aj šarm vďaka ktorému ľahko nadväzujú kontakty. Negatívom pre jeleňov je nestálosť a žiarlivosť. Často skrývajú svoje pocity, pretvarujú sa. Sú dobrými priateľmi ale radi skúšajú nové veci preto sú v partnerstve prelietaví.

jelen.jpg

ĎATEĽ (21. 6. - 21. 7.)
Ľudia v znamení ďatľa majú citlivú povahu. Práve prostredníctvom citlivosti realizujú svoje ciele. Sú empatickí k svojmu okoliu, vyznačujú sa dobrou intuíciou. V láske uprednostňujú stály vzťah, sú dobrými priateľmi a poslucháčmi ale seba samých podceňujú a neveria si.

datel.jpg

LOSOS (22. 7. - 21. 8.)
Znamenie lososa sa vyznačuje dominantnosťou, silou a energiou. Ľudia v tomto znamení sú rodenými vodcami. Sú schopní zdolávať neprekonateľné prekážky. Problémy sú pre nich výzvou. Neboja sa riskovať. Užívajú si život naplno, čo sa odráža aj v ich vzťahoch. Navonok pôsobia ako silné osobnosti ale vo vnútri sú zraniteľní. Vyznačujú sa aj otvorenosťou a nežnosťou. Negatívom je vysoké sebavedomie a možné citové výbuchy.

          losos.jpg


MEDVEĎ (22. 8. - 21. 9.)
Ľudia narodení v týchto mesiacoch uprednostňujú samostatnosť. Patria medzi tie znamenia, ktoré si najskôr všetko starostlivo premyslia, pripravia a potom konajú. Je pre nich typická rozvaha. Vo vzťahoch sú oddaní a verní. K svojej práci pristupujú zodpovedne a to isté očakávajú aj od svojho okolia, preto nemusia patriť medzi obľúbencov. 

medved.jpg

HAVRAN (22. 9. - 22. 10.)
Opakom medveďa je havran pretože uprednostňuje spoločnosť a spoločenský život pred samotou. Skupina dodáva havranom pocit bezpečia a istoty. Spoločenský život sa odráža aj na vzťahoch, to znamená, že ľudia v znamení havrana uprednostňujú spoločnosť pred jednotlivcom. Vo vzťahu si vyžadujú voľnosť a nezávislosť. Medzi negatívne vlastnosti havranov patrí dôverčivosť, kvôli ktorej nevedia rozlíšiť dobrých a zlých ľudí. Sú náladoví, čo ich vedie k depresiám a zmätku.

havran.jpg

HAD (23. 10. - 22. 11.) 
Pre ľudí v znamení hada sa tajomstvá stávajú výzvou. Títo ľudia majú silnú intuíciu, ktorú využívajú na odhalenie tajomstiev. Radi objavujú nové možnosti, či už vo vzťahoch alebo v živote. Sú pre nich charakteristické stabilné vzťahy. Dokážu milovať z celého srdca. Neznesú neveru a faloš. Dokážu sa rýchlo prispôsobiť novej situácie.

had.jpg

SOVA (23. 11. - 21. 12.)

Ľudia v znamení sovy sú zodpovední, otvorení vyšším ideálom. Radi filozofujú. Sú čestní a optimistickí. Snažia sa problémy riešiť hneď keď sa objavia. V práci sú zodpovední. Oplývajú veľkou fantáziou a predstavivosťou. Vo vzťahoch chcú byť slobodní a nezávislí ale aj vášniví a romantickí.

sova.jpg

HUS (22. 12. - 19. 1.)
Ľudia narodení v týchto mesiacoch môžu prekvapiť svojou vytrvalosťou, precíznosťou v plnení svojich cieľov, húževnatosťou a odhodlaním. Sú stálymi realistami. Vo vzťahoch sú navonok chladní ale svoju lásku dávajú najavo oddanosťou a vernosťou. Môžu mať sklony k fanatizmu. Uprednostňujú stereotyp. 

hus.jpg